Assistenten som samordnare

Samordna människor och arbetsflöden på ett framgångsrikt sätt

Hur ska du få dina kollegor att lyssna på och följa dig? Hur ska du lyckas samordna både människor och arbetsflöden på ett effektivt sätt? Det är en speciell utmaning att leda utan att formellt vara chef. För att fungera bra i den informella ledarrollen måste du förstå hur en grupp fungerar och din egen roll i gruppen.

Om kursen

Den här kursen, speciellt utvecklad för dig som arbetar som assistent, ger dig kunskaper om samordning, planering, ledarskap och konflikthantering; kunskaper som stärker dig i din roll som samordnare och ledare.
Som stöd för att du ska kunna tillämpa de nya kunskaperna efter kursen och för att förstärka effekterna av utbildningen får du sista dagen skriva din egen handlingsplan i ett digitalt verktyg (i din mobil eller dator). Efter kursen hjälper sedan en virtuell coach dig att följa upp och coacha dig för att nå dina mål. Välkommen till två spännande och utvecklande dagar för dig som fungerar som 'spindeln i nätet' och arbetar med att samordna, följa upp och se till att arbetsflödet fungerar!

Ur innehållet

Målet är att ge kunskaper som behövs för att
  • planera och organisera arbetsflödet
  • leda och samordna
  • informera, instruera och följa upp
  • engagera och motivera
  • hitta en egen ledarstil
  • hantera konflikter.

Målgrupp

Kursen vänder sig till assistenter och administratörer som har till uppgift att samordna, följa upp och se till att arbetsflödet fungerar.

Övrig information

Denna kurs genomförs av Företagsuniversitetet i deras kurslokaler i Posthuset, Vasagatan 28 i Stockholm
Pris och längd
Ditt pris: 7 950 kr
Ordinarie pris: 15 900 kr
2 dagar

Kommande datum

10 okt 09:45 - 17:00
11 okt 09:00 - 16:00
Plats: Företagsuniversitetet / Stockholm

Fullbokad