Bemästra Excel fortsättning – Online

Vill du bli riktigt säker i Excel och utnyttja programmet effektivt? Vi ger dig grunderna och ovärderliga tips som sparar tid!
Denna digitala utbildningsserie i Excel är uppdelad i fem effektiva tillfällen. Utbildningen består av korta, intensiva pass via webbsändning, så att du ska få maximerad kunskapsutdelning. Du kan delta från din dator hemifrån, på kontoret, eller var som helst där du har internetuppkoppling. 
Mellan tillfällena får du praktiska övningar och har tillgång till e-postsupport med läraren. 
Utbildningstillfällena spelas in om du skulle missa ett datum. 
Utbildningen genomförs i Excel 365, så har du tidigare versioner så är det vissa moment du inte kommer att kunna göra. Läraren kommer vara tydlig med att påpeka detta. 

Ur innehållet

  1. Formler, format och granskning
  2. Funktioner och sammanställning med funktioner
  3. Import av data med Power Query
  4. Hantera stora datamängder
  5. Pivot Tabeller och introduktion till Power Pivot

Målgrupp och förkunskaper

Utbildningen vänder sig till dig som jobbar aktivt i Excel, till exempel med att skapa kalkyler som sedan skall distribueras till andra eller att du känner att du behöver en fördjupning av dina befintliga Excel-kunskaper. 
Utbildningen vänder sig till dig som jobbar mera aktivt/ofta i Excel, till exempel skapar material som sedan skall distribueras till andra eller att du känner att du behöver en fördjupning av dina befintliga Excel-kunskaper.

Kursmål

Efter denna utbildning kommer du att få djupare och få bättre förståelse för funktioner i Excel. Du kommer kunna skapa och hantera beräkningar. Göra sammanställningar med hjälp av funktioner och de nya dynamiska funktionerna i Excel 365 (kräver en Microsoft 365 prenumeration). Du kommer att lära dig hantera PowerQuery för att importera data till Excel från olika källor för att sedan hantera data på ett effektivt och smart sätt. Slutligen kommer du lära dig att sammanställa det importerade datat med hjälp av Pivot Tabeller och avslutar med en till på Power Pivot. 

Övrig information

  • Denna kurs består av fem stycken 1,5 timmes långa webinars.
  • Kursen genomförs på distans
Pris och längd
Ditt pris: 2 975 kr
Ordinarie pris: 5 950 kr
5 dagar